David – poiss, kelle unistus sai teoks

Davidiga juhtus raske õnnetus 2007. aasta detsembriõhtul, kui poiss tuli koos oma nooremate kaksikvendadega kelgutamast ja neile sõitis Žiguliga otsa purupurjus ja juhiloata 18-aastane oma küla noormees. Üks vendadest hukkus, teine pääses vigastusteta. Davidi vigastused olid ülirasked ja ta oli nädalaid koomas. Tema taastumine oli suur ime, sest ta on võitleja ja ellujääja.

Tänu ajakirjanduse suurele toetusele oli annetajate hulk väga suur, aitajaid tuli nii kodu lähedalt, üle Eesti kui ka välismaalt. Kokku kogunes tuhatkonna annetusena 22 211 eurot. Heategu oli mitu korda suurem, kui heategevuspäeva korraldajad ja pere oskasid loota.

Tänaseks on 14-aastane David saanud 2-toalise korteri omanikuks ja annetatud rahaga on tehtud korteris põhjalik remont. Suure köögi saamiseks lammutati vahesein ja ühendati kaks väikest kööki. Kvaliteetset remonditööd teostas OÜ Restaure, alltöövõtjatena tegutsesid AS Lepna Elekter ja OÜ Silfer. Tänu Kanal 2 saatele „Kodutunne” ja paljude firmade kaasabile said köök, kaks tuba ja WC-duširuum väga korraliku sisustuse.

David koos oma perega on väga rahul ja õnnelik ning tänab südamest kõiki toetajaid-annetajaid.