Avaleht / Kaheaastaseks saav heategevusfond Uus Laine on Paldiski inimesi toetanud ligi 30 000 euroga

Kaheaastaseks saav heategevusfond Uus Laine on Paldiski inimesi toetanud ligi 30 000 euroga



Paldiskis tegutsev heategevusfond Uus Laine saab 31. augustil kaheaastaseks. Fond tähistab oma sünnipäeva 8. septembril suurejoonelise peoga, kus esineb ansambel Svajata Vatra ning toimub disko. Üritus toimub Paldiskis aadressil Pakri 5 algusega kell 17:00. Programmiga saab lähemalt tutvuda fondi Facebooki lehel.

Kahe aasta jooksul on heategevusfond toetanud erinevaid projekte ja üritusi ligi 30 000 euroga. Läbi on viidud mitmeid edukaid kampaaniaid, mis on suunatud Paldiski inimeste ja asutuste toetamiseks. 2012. aasta suurimaks kampaaniaks on vaieldamatult „Beebikampaania”, mille raames kingitakse kõigile Paldiski linna registris olevatele beebidele 100-eurone lastepoe kinkekaart. Tänase seisuga on jagatud juba üheksateist kinkekaarti.

Populaarsed on ka fondi poolt korraldatavad kirbuturud. Asjade müügist saadud raha on annetatud nii Paldiski koolidele, kui ka EELK kiriku Paldiski Nikolai kogudusele. Heategevusfond Uus Laine on nimetatud  Harjumaa Aasta Toetajaks 2011.

Edasistest plaanidest rääkides tuleb kindlasti mainida, et 2013. aasta jooksul rajab fond Paldiskisse vabaajakeskuse, kus saavad olema kino, kohvik, bowling, kontserdisaal ja veel palju muud huvitavat.

31. augustil 2010 asutasid seitse Paldiski edukat ettevõtet heategevusfondi Uus Laine. Fondi asutajateks on  AS Alexela Terminal,  OÜ Paldiski Tehopark, OÜ Pakri Plaza, Paldiski Arendamise AS, OmaKoduMaja AS, OÜ Balti Gaas ning AS Paldiski Tsingipada. Eeltoodud ettevõtted saavad aastaringselt erinevatelt asutustelt, organisatsioonidelt ja ka tavakodanikelt kümneid taotlusi sponsorluseks. Just seetõttu asutatigi taotluste kiiremaks läbivaatamiseks ning toetuste eraldamiseks heategevusfond.

Heategevusfond Uus Laine tänab kõiki oma vabatahtlikke, koostööpartnereid ja inimesi, kes on meie kampaaniaid toetanud. Ootame Teid kõiki 8. septembril toimuvale sünnipäevapeole.


  • Share Post