Avaleht / Heategevusfond Uus Laine ja Kalevi Jalaväepataljon sõlmisid koostöölepingu

Heategevusfond Uus Laine ja Kalevi Jalaväepataljon sõlmisid koostöölepingu12.juuli 2017 sõlmisid heategevusfondi Uus Laine juhatuse liige Nikolai Pitšugov ning 1. jalaväebrigaadi Kalevi jalaväepataljoni ülem kolonelleitnant Mait Müürisepp koostöölepingu, mille kohaselt saavad ajateenijad kasutada Alexela Arena jalgpallistaadionit tasudes osalemisega erinevatel Paldiski kogukonnale mõeldud üritustel.

„Meil on hetkel üle neljasaja sõduri, kellest umbes pooled on jalgpalli harrastajad. Nüüd saame me pakkuda neile võimalust arendada oma oskusi ka teenistuses olles,” on Kalevi jalaväepataljoni operatiivjaoskonna ülemal kapten Ivo Peetsil sõlmitud lepingu üle hea meel.

Heategevusfondi Uus Laine esindaja Jaanus Saadi sõnul on lepingul kaks peamist eesmärki. „Me soovime, et ajateenijad saaksid ennast vormis hoida ning sisustada oma vaba aega Paldiskis kasulikult. Siiralt loodame, et sellest saab hea ja tugev koostöö, millest võidavad nii sõdurid kui ka Paldiski linna inimesed,” ütles Saat.

Heategevusfond Uus Laine on Paldiskis tegutsev fond, mis on asutatud Alexela Group´i kuuluvate ettevõtete poolt. Fondi eesmärk on toetada Paldiski inimestele suunatud heategevusprojekte.

Kalevi jalaväepataljoni ülesanne on välja õpetada lahinguvõimelisi mehhaniseeritud reserv manööver- ja toetusüksusi.


  • Share Post