Heategevevusfond Uus Laine on Paldiskis tegutsev heategevusorganisatsioon, mille eesmärgiks on kohalike elanike ja organisatsioonide toetamine. Fond asutati 2010. aastal seitsme Paldiski ettevõtte poolt.

2011. aasta jooksul toetas Uus Laine erinevaid taotlusi 20 100 euroga. Samuti viidi läbi mitmeid kampaaniaid, mille raames koguti pea 3500 eurot erinevate sihtgruppide toetamiseks. 2011. aasta kõige suurem kampaania oli „Väike Marleen”, mille eesmärgiks oli koguda raha väikesele Paldiski linna elanikule Marleen’ile insuliinipumba ostmiseks. Tänu headele annetajatele koguti kokku 3037,62 eurot.

Detsembris viidi läbi kampaania „Jõuluüllatus”, mille raames kingiti ühele Paldiski perekonnale sülearvuti ning tänu annetajatele saab pere väike tütar külastada tasuta ujumistrenne.

Samuti kinkis Uus Laine detsembri viimastel päevadel kommipakid Paldiski Gümnaasiumi õpilastele ning lasteaedade Naerulind ja Sipsik lastele.

Juba selle aasta jaanuaris kuulutatakse välja ideekonkurss, mille eesmärk on rajada Paldiskisse vaba aja keskus. Rohkem infot selle kohta leiate meie kodulehelt www.uuslaine.zezz.ee ja heategevusfondi Facebook’i lehelt.

Heategevusfond Uus Laine tänab kõiki oma toetajaid. Aasta Toetaja 2011 tiitel on tunnustuseks teile kõigile, kes te olete fondi tegevust toetanud. Tänu heale meeskonnale ja toetajatele oleme abistanud mitmeid inimesi ja organisatsioone. Suured tänud teile!